Alles kan

maar niet
alles wat kan
is zinvol voor jouw website

26 jaar geleden startte ik STUDIO ARENS en je kunt je voorstellen dat ik de afgelopen jaren heel wat fijne mensen heb ontmoet en prachtige samenwerkingen heb gedaan. Wat ik vooral speciaal vind is dat ik nog steeds klanten heb van het allereerste uur. En als ik terugblik komt dat door een paar ‘simpele dingen’ die ik altijd ben blijven doen omdat ik dit persoonlijk heel belangrijk. Belangrijk voor mezelf, voor de resultaten van mijn klanten en uiteindelijk ook weer voor jouw klanten.

Want laten we vooropstellen: een website die écht weerspiegelt wat jij doet is een verrijking voor je bedrijf. En met de oneindig veel mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, hou ik er juist van om de route daarnaar toe makkelijk en eenvoudig te houden. Het mag een ontspannen/relaxte, vreugdevolle en persoonlijke weg zijn.

Bijna moeiteloos.

Maak het niet ingewikkeld – alles onder 1 dak

Ik geloof in het comfort en de efficiëntie van alles onder één dak: website ontwerp-, realisatie-, onderhoud- en hosting. Wel zo overzichtelijk. 

Één gezicht – "ff Marco bellen"

Ik geloof ook in één gezicht, die van mij, die de flexibiliteit en de vrijheid heeft ingebouwd om jou te woord te staan. Dit zorgt voor een duidelijke, heldere en vooral snelle communicatie.

Je kunt mij bellen,
mailen of appen,
het maakt mij niet uit.

Korte lijntjes – snel schakelen

Ik overleg graag en ik denk kritisch met je mee. Een website ontvouwd zich dynamisch en, is net als je bedrijf, altijd in ontwikkeling. Dus zowel tijdens het ontwerpproces als wanneer er veranderingen moeten plaatsvinden kan dit snel en eenvoudig. Kun jij je lekker focussen op wat echt belangrijk is.

Dit is hoe ik werk.

Ben jij ook benieuwd waar een prettige en constructieve samenwerking toe kan leiden?

Vertel waar je staat, waar je heen wilt en waar STUDIO ARENS je bij kan helpen.

Femke Touwslager
touwslagerprojectadvies.nl
“Inmiddels verzorgt Marco al een aantal jaren, naar grote tevredenheid, de hosting van mijn website en zakelijke e-mailadres. Onze samenwerking begon bij de introductie van mijn zakelijke e-mailadres. Bij vragen of problemen m.b.t. bereikbaarheid, spam etc. antwoord Marco altijd snel en vindt hij vaak achter de schermen op heel korte termijn de oplossing voor het probleem. Marco heeft enkele jaren geleden ook mijn website in een nieuw, handzamer jasje gestoken. Hij heeft voldoende aan een half woord en vertaald je wensen heel goed. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de tips en kritische vragen die hij heeft gesteld, om tot de beste en mooiste variant te komen.”