Global Aviation is uw partner in de huur van vliegtuigen voor zowel particulieren, bedrijfsleven en overheid, alsook personen uit de sport-, muziek, reis- en filmindustrie. De beschikbare toestellen variëren van (zeer luxe) privéjets tot grote (vracht)vliegtuigen.

Toen Global Aviation besloot een eigen vliegtuig voor verhuur in beheer te nemen werd het tijd voor een website speciaal voor dit type vliegtuig.
Deze website is 2-talig en heeft menig klant al overtuigd om dit privéjet te boeken.

Falcon 900 LX – intercontinentale privéjet met ultra-luxe living Global Aviation biedt – exclusief – deze zeer luxe, wide body privéjet te huur aan. Met een bereik van 8800 km vliegt dit intercontinentale toestel non-stop naar bestemmingen als New York, de Seychellen en het Caribisch gebied. Vakantie of zakenreis; met haar buitengewone luxe, service en comfort kunnen we, ook op lange vluchten, aan al uw wensen voldoen!

Sinds 1999 zijn wij klant bij Studio Arens. De kleinschaligheid is ook hun kracht. Hierdoor is en blijft het persoonlijk en speelt men snel in op onze (adhoc) vragen.

Door de jaren heen heeft ons bedrijf een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is onze site qua vormgeving en uitstraling meegegroeid.

Met dank aan Studio Arens.

Stephan van den Hurk – Global Aviation

falcon900lx.nl